Körning

IMG_3496

– Köra hos oss –

 

Viktigt att tänka på är att du alltid ska ha med giltig legitimation med dig på dina körlektioner! Vi har både manuell och automat bil, var tydlig med vilken utav dessa du önskar vid din bokning!

Sala är en riktigt bra stad att övningsköra i, här kan du övningsköra med ett lägre trafiktempo.

Hos oss kan du själv välja i vilken takt du vill köra, vi skräddarsyr din utbildning så gott det går!

Har du valt en intensivutbildning så planerar vi för att dina 24/34 körlektioner, som ingår i paketet, skall kunna klaras av på 2 veckor.

Om du blivit färdig på färre än 24 lektioner kan du använda sparade lektioner under tiden fram till uppkörningen, för att hålla kunskaperna så färska som möjligt inför uppkörningen! Annars återbetalas resterande lektionerna efter godkänt förarprov.

Behöver du fler lektioner tar vi en diskussion hur fortsättningen ska se ut.

Kom ihåg att våra paket är en grundmall som många klarar sig på, men detta gäller  inte alla. Det beror på förkunskaper, inlärningsförmåga och inte minst, fallenhet för bilkörning.

Om du kör med lägre intensitet planerar vi vartefter och mer efter vad du själv har för målsättning.

Har du möjlighet att mängdträna med någon privat handledare så är det också något som tar dig framåt snabbare. Tänk på att göra rätt från början!

Låt gärna din handledare åka med oss i baksätet ibland. Det tillkommer ständigt nya saker i reglerna kring övningskörning.

Enstaka lektioner bokas i receptionen eller på telefon, senast dagen innan planerad lektion!

Kunskap är färskvara i vår bransch!!

4 thoughts on “Körning”

  1. Hej!
   Vi har Seat Ibiza från 2012 och så har vi Seat León från 2015, som vi har som övningsbilar och som vi använder på uppkörningar.
   MVH
   Silverstadens Trafikskola

  1. Hej Natalia!
   Eftersom du inte har läst teori och kört här hos oss, så kan vi tyvärr inte boka in någon uppkörning åt dig. Du får själv göra det genom att ringa trafikverket. Däremot så kan vi boka in körlektioner åt dig om du ringer oss på 0224-77010.
   Mvh
   Aurora

Kommentera